06-34417041 ralf@bliqsem.nl
Selecteer een pagina

Tijdens de “Take off” sessie bekeken we de trends op digitalisering in de wereld en de impact van digitalisering op Verspeek. We ontdekten mogelijke toekomstscenario’s en verdiepten de mogelijke onderwerpen waar we als Verspeek mee aan de slag gaan. De uitkomst van deze sessie zijn vier onderwerpen die als basis dienen voor de opvolgende “Inventing the future”- en ”Implementation in action” sessies.

Experts Theo Ockhuijsen (BIMpulse) en Ron Hessing (Syntens) presenteerden vanuit hun praktijk en expertise ontwikkelingen die relevant zijn voor Installatiebedrijf Verspeek. 

Theo Ockhuijsen presenteerde de 6 thema’s van Connect2025 die aangeven welke dominante trends voor de komende jaren in de installatiebranche spelen.

Ron Hessing ging dieper op in de waarde van één informatieplatform zowel intern voor de organisatie als voor de klant.

Tijdens verdiepende workshops werd gesproken over de impact van deze ontwikkelingen en werden ideeën uitgewisseld over de toepassing op de praktijk van Verspeek. Tevens werden belemmerende overtuigingen besproken die de implementatie van deze ontwikkelingen een rol kunnen spelen.

Verslag sessie

Lees hier het verslag van de sessie.